top of page
Search
  • Writer's pictureAles Pucnik

DAN SLOVENSKEGA ŠPORTA S CICI TELOVADBO

Petek, 23. septembra 2022, je bil posebej rezerviran za šport.


Na atletskem stadionu v Postojni je bil od 16 do 18h pravi športni živ žav.

Zbrali so se otroci iz različnih društev in društva, ki jih je za ta dogodek skupaj zbrala ŠPORTNA ZVEZA POSTOJNA.


Da tajnik ŠZ Postojna ni od muh, je najprej dokazal na hoduljah, s katerimi se je spretno sprehodil po stadionu. Ko pa se je usedel za mizo na kateri je bil šah, se tudi ni dal motiti. Izvedeli smo, da je bil v mladih letih tudi zelo uspešen šahist.


Za otroke so bile pripravljene postaje, po katerih so krožili in spoznavali različne športe. Naše društvo: ŠD CICI POSKOK je pripravilo igro FILL HOLE, hokejsko igrišče, hodulje za odrasle in troke ter poligon z različnimi nalogami, po katerem so se z veseljem podali mlajši in večji otroci.

Lepo je bilo srečati vse naše nekdanje cici telovadce in občudovati njihov napredek.


Ob 17h pa je bila posebej organizirana vadba za predšolske otroke skupaj s starši. Velika pohvala gre staršem, ki so se v velikem številu odzvali vabilu in v petek popoldan zbrali toliko moči, da so z dobro voljo in nasmehom na obrazu skupaj s svojimi najmlajšimi izvajali težje in lažje naloge.


Za tak dan smo pripravili že naš tradicionalni ples na travi, raztegnili padalo in skuhali čarobni napoj ter se podali po poligonu na prostem.


Seveda brez štampiljk otroci niso odšli domov.


Lahko zaključimo s stavkom: V SLOGI JE MOČ. Društva smo stopila skupaj in nastala je zanimiva športna prireditev. Kdo ve, mogoče utegne postati celo tradicionalna.














9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page